Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

Kobber lampe i ekte kobber

Lagt til

Kobber lampe i ekte kobber?

Alle våre produkter, bestående av taklamper, bordlamper, fat, telysholdere, lykter og lanterner er laget i ekte kobber.

Orientdesign.no er en norsk nettbutikk som importerer egyptiske lamper lagd av høykvalitets kobber, hvor hvert steg i prosessen fra kobber plater til ferdig produkt er gjort for hånd.

I dag vil en kobber lampe typisk være produsert i metall som har fått maling eller lakkering slik at den minner om en type kobber, men dessverre ikke av det ekte edle metallet kobber som vi har vært så heldige å få importere. kobber er et super flott og veldig holdbart materialet.

Dette av den grunn at kobber ofte er et svært kostbart materiale. Derfor kan man se hos andre at deres kobber lamper ikke er laget av ekte kobber, du kan lese mer om dette i den informative beskrivelsen hos Lampeguru

Vi har et stort fokus på å velge de fineste kobber lamper som gir stemningsfullt lys og skaper en hyggelig atmosfære - og deretter vise de stolt frem til den som måtte ønske det.

Hos OrientDesign som er eneste leverandør av ekte kobber lamper i Norge, vil du finne lamper og dekor i diverse størrelser som er laget i ekte kobber. Ta gjerne en titt på våre produkter her

 

HVA ER DEN MESTE POPULÆRE KOBBERLAMPEN?

Kobberlampe finnes i mange former og utgaver og er du i tvil om hvilken kobberlampe som er mest populær - vil vi gjerne forsøke å hjelpe deg! Opp gjennom årene  forandrer naturlig nok design og trender seg, vi mener det er individuelt hva som faller i smak og passer inn i ditt hjem uavhengig av popularitet. 

Ønsker du å kjøpe kobber taklampe til ditt oppholdsrom, det kan være lampe til kjøkkenet, lampe over spisebordet eller lampe til stuen så har vi noe som passer alle. Hengende kobber pendler som kan passe perfekt i entreen, i gangen eller på soverommet. Design bordlampene våre i kobber passer som lampe i vinduskarmen eller nattbordlampe.

 


Velg det du liker


Hos oss finner du kobber dekor som er formet for hånd, i tidløst design inspirert av marokkansk stil. Lys opp uteplassen eller øk kveldskosen i hverdagen med lys fra våre stemningsfulle telysholdere og lanterner. De er designet i tidløs rustikk stil, hullet og gjennomboret som gir vakre skygge mønstre som danser på overflatene der du velger å sette den.

Telysholdere, lanterner og kobber fat. Kombiner og sett sammen for å gjøre kobber stilen fullstendig. Se vår inspirasjons side for å se produktene i hjemmet.

← Eldre Artikler Nyere Artikler →Legg til kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de er publisert