Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

Om oss

Kobber, En Fysisk Tiltrekning

Eventyret startet når jeg kom over vakre håndslåtte kobberlamper i Orienten, ute i gaten på et markedsområde. De var så enkle, vakre og spesielle i både utforming. Jeg følte en fysisk tiltrekning av de, som at jeg trengte å ha en. Det ble til at jeg måtte kjøpe noen ekstra kofferter og pakke med meg noen av disse taklampene og pyntartiklene i forskjellilge former med meg hjem til Norge.

Susende forespørsler fra venner og familie!

Derfra viste jeg min kone disse lampene, og hun forelsket seg umiddelbart. Vi innredet disse inn i hjemmet våres, så kom etterspørselen fra venner og familie. Hver eneste en som kom inn i huset våres la merke til og spurte hvor vi hadde funnet slike lamper og lurte på hvor de kunne kjøpe en.

Måtte finne kilden til hvor slikt håndverk kom ifra

Reisen førte han til en landsby, der metallverk har vært landsbyens brød og smør i flere århundrer. Basert på tidskrevende urgamle teknikker så har deres kunnskap, engasjement og praksis blitt gitt gjennom generasjoner, uten maskiner i sikte, noe som gjenspeiles i de unike produktene de produserer.

Kobber og Messing, Trenden innen Interiørdesign

Den siste trenden innen interiørdesign er bruk av kobber og messing. Den varme gløden fra rød kobber, gylden messing og skinnende sølv bidrar umiddelbart til en koselig, avslappet atmosfære i alle rom i huset. I tråd med håndverk av landsbyboerene, har Orient Design lamper blir designet sammen med folket, og hver og en av lampene har gjennomgått en intens og omfattende prosess.

Ekte Kobber Håndslått av Ekte Mennesker

Dette er 100% kobber- og messingprodukter, med hver et invididuelt og unikt håndslått/hullet mønster. Den orginale rød / gullgfarget og de forskjellige teksturer utstråler et varmt og naturlig lys. Mer informasjon om kobber lampene våres.