Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

De unike kvalitetene kobber har, som få vet om

Lagt til

Kobber sine unike kvaliteter

Kobber lamper er spesielle og lampene vi tilbyr er helt unike. De utstråler en energi som promoterer ro, avslapping og velvære. 

Meningen med Feng shui er å møblere interiør i rom, på en måte som promoterer atmosfære for økt velvære, livsglede og energi. Feng Shui handler om å kjenne på energien som kommer inn i hjemmet ditt og sørge for en god energiflyt. 

Det er praktisert av mennesker siden tidenes morgen og handler om hvilke følelser og energier interiøret bringer inn. 

 Naturlige kobber lamper uten kjemikalier! Våre taklamper er laget i ren, ekte kobber av ypperste kvalitet. Importert fra den orientalske delen av verden, inspirert av marokkansk design og stil.

Fargen so våre kobber lamper og produkter har, er helt naturlige og det er ikke brukt noen form for kjemikalier som maling, lakk eller plastikk. 

Kobber vil naturlig nok endre farge med tid og utvikle en patina, ofte i en behagelig nyense av grønt. Patina kan faktisk øke verdien av gjenstander.  

De beste metodene for å rengjøre kobber? 

 

Taklamper laget med kjærlighet

Alle lampene våre lamper er laget med kjærlighet. Hvert eneste produkt er formet for hånd og gjennomboret i en liten landsby, av mennesker som har praktisert dette i flere generasjoner.

Sett en klar pære i kobber lampen, la lyset kaste vakre skygge mønstre som danser på overflatene i rommet og plutselig så føles rommet levende ut!

Bestill en kobber lampe hjem til deg og kjenn på en atmosfære få andre lamper kan skape.

Orient Design levererer lamper i ekte kobber, et materiale som er glemt av mange og dessverre finnes det flere som bytter ut kobber, for billigere materialer i sine produkter.

Du kan lese om viktigheten med kobber og kanskje lærer du noe nytt etter at du har lest artikklen vår om alle fordelene kobber har.

3 helsemessige fordeler med kobber 

 

Menneskets energi-leder?

Kobber blir brukt i vannrørene våres, på kretskortene våres, i strømledningene våres og alt annet som fører essensielle resurser rett hjem til oss alle.

Gi deg selv og rommet du dekorer et friskt åndedrag med en kobber lampe som løfter deg og gjør deg glad, det fortjener du. Rens ut gammel energi og gi kobber en sjanse.  Hjemmet ditt er jo tross alt en forlengelse av kroppen din.

 

Kjøp et produkt og kjenn følelsen kobber gir! Sjekk ut vår kobber pendel lampe kolleksjon her.

← Eldre Artikler Nyere Artikler →Legg til kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de er publisert