Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

Frakt & Levering

Levering og forsinkelse

Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. 
Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. 

Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

Alle pakker leveres med prioritert brevpost hjem til din postkasse sammen med medfølgende faktura/kvitering.

Større produkter leveres som klimanøytral servicepakke med bring dersom annet ikke er valgt til deg direkte på døren eller til ditt lokale postkontor.

Pakker bestilt fra våres utenfor Norge, leveres uten sporing og vil ha en levering på opp til 20-90 dager alt i fra hvor i verden pakken kommer fra.

Pakkesporing:

Du kan enkelt følge pakken din på veien! Vi sender deg et varsel når pakken er sendt fra vårt lokale lager. Når du har mottatt varsel kan du følge pakken din via bring sine hjemmesider. 

Alle returer skal sendes til følgende adresse: 

ORIENT IMPORT & CONSULT HATLO-JOHANSEN
Bakkenveien 7,
3173 Vear

 

Returer som kommer fra utlandet, vennligst kontakt oss på epost: kundeservice@orientdesign.no