3 Helsemessige fordeler med Kobber i 2020


Nyere forskning viser at kontakt med kobber vil føre til mindre rynker, gi bedre helse og renser vann for dødelige bakterier. Denne artikkelen undersøker  flere historiske og forskningsbaserte fordeler og applikasjoner en kobber lampe kan gi deg i dag.

 

Kan kobber gi deg bedre helse?

Vi i Orient Design vil gjerne dele informasjon alle bør vite om, et produkt som ikke bare gir lys i mørket. Men et produkt som inneholder en rekke egenskaper og applikasjoner du aldri hadde trodd. Det innebærer helse, velvære og en lang liste egenskaper som har blitt brukt og praktisert gjennom hele historien av mennesker, nemlig med metallet kobber.


Historie


Historisk sett så er kobber menneskehetens første metall. Den daterer nesten 10.000 år tilbake og dukker opp overalt i sumerisk og egyptisk metallurgi rundt 3900 f.Kr. Der den har vært i bruk til en lang liste med applikasjoner og egenskaper som inkluderer helbredning, energi renselse, god helse og god formue.

I nåtid har vi funnet ut at kobber er ikke bare et metall men et viktig næringsstoff for alle høye planter og dyr. Hos dyr, inkludert mennesker, finnes den først og fremst i blodomløpet våres som den tredje mest tallrike spormineralet.


Kobber sin helbredende effekt


Medisinsk kobber har blitt brukt av mennesker i tusenvis av år. Gamle kulturer anerkjente kobber som et helbredende mineral og det ble funnet nyttig for sine helbredende krefter på både indre og ytre sykdommer.

I dag bruker legeindustrien kobber til behandling av ytre sykdommer som hudsykdommer og sår. Kobber er like nyttig ved indre sykdommer, som hjertesykdommer, kreft, anemi og revmatoid artritt som ytre. Den brukes også til å forbedre blodsirkulasjonen, for å da å øke den generelle fysiske energien og samt for å avgifte kroppen som fører til en generell bedre helse.


Hvordan klarer kobber dette?


Det plasseres rett og slett ved siden av huden, den beroliger da smerter ved sykdommer som revmatisme, leddgikt og andre betennelser problemer. Dette skjer pga kobber gir kroppen god blodsirkulasjon, så er det bedre blodgjennomstrømning som vil dempe smerter som kroppen føler.


Hva er påvist at kobber kan gjøre?

   1. Holder huden din ung og elastisk.

      Studier viser at kun ved nærkontakt av kobber gir effekt i form av å redusere aldring ved å minske rynker og føre til en generell bedre trivsel for huden din. Dette skjer ved at kroppen din produserer mer colagen i når kopper er tilstede, som holder huden din ung og elastisk.

        2. Forhindrer spredning av farlige sykdommer.

           Det påvises at kobber er antibakteriell der den eliminerer e coli kun gjennom nærkontakt. Kobber har en antibateriell effekt som dreper og nøytaraliserer områder der den er tilstede. Derfor er kobber brukt mye på sykehus og operasjonstuer nå i dag.

              3. Kobber renser vann for dødelige og skadelige bakterier.

                 Nylig var det påvist at ved å lagre vann i kobber flasker i korte perioder, viser det seg at kobber renser vann helt naturlig ved å nøytralisere dødelige og skadelige bakterier som befinner seg i vesken.
                  Dette er kun noen få av eksemplene studier har funnet frem.
                  Kobber har en lang rekke med hemmeligheter som er historisk dokumentert over hele verden, i alle slags kulturer og blitt praktisert og brukt i nesten 10tusen år.

                  Les mer om de unnværlige grunnene til å ha en kobber i hjemmet ditt ved å trykke her!

                   


                   

                   


                  Legg igjen en kommentar


                  Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres