Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

3 Helsemessige fordeler med Kobber - Oppdatert 2021

Lagt til

Kobber renser både mennesker og vann

Nyere forskning viser at kontakt med kobber kan føre til mindre rynker, gi bedre helse og kobber renser vann for dødelige bakterier. Denne artikkelen tar for seg flere historiske og forskningsbaserte fordeler, og glede en kobber lampe kan gi deg.  

 

Har kobber helsemessige fordeler?

Vi i Orient Design vil gjerne dele informativ og nyttig informasjon, som vi mener alle bør vite om. Kobber er et næringsstoff som vi ikke hører så mye om. Kobber er ikke bare et interessant mineral, det er også et livsnødvendig sporgrunnstoff. Hva er et sporgrunnstoff tenker du kanskje nå. Det er grunnstoffer det finnes veldig lite av i andre stoffer. I dag vet vi ikke så veldig mye om kobber, men vi vet at det er viktig for både mennesker og dyr, og at det er involvert i enzymenes funksjoner. Kobber har en rekke egenskaper som du muligens aldri hadde trodd at det har. 

Vi er ikke her for å hevde at kobber vil gjøre det ene eller det andre for deg, men vi vil opplyse deg om fordelene det kan ha og det faktum at kobber er en begrenset ressurs og et metall vi er avhengig av for å lykkes med det grønne skiftet. Kobber representerer noe mer og våre kobber lamper og produkter gir ikke bare lys i mørket. Vi håper at dersom du kjøper en kobber lampe av oss, så kan den påminne deg om kobber sine fantastiske egenskaper, samtidig som den gir vakkert lys, er annerledes og unik.


Historie

Historisk sett så er kobber et av menneskehetens første metaller og det metallet som ble tatt i bruk først og la grunnlaget for de gamle metallkulturene. Det dateres nesten 10 000 år tilbake og dukker opp i sumerisk og egyptisk metallurgi rundt 3900 f.Kr. Siden har det vært brukt iblant annet energi renselse og er forbundet med god helse, samt god formue. 

I nåtid har vi funnet ut at kobber ikke bare er et metall, men et viktig næringsstoff for alle høye planter og dyr. Hos mennesker og dyr finnes det først og fremst i blodomløpet våres, som den tredje mest tallrike spormineralet.


Kobber sin helbredende effekt

Medisinsk kobber har blitt brukt av mennesker i tusenvis av år. Gamle kulturer anerkjenner kobber som et helbredende mineral og for sine helbredende krefter på både indre og ytre sykdommer.

I dag bruker legeindustrien kobber til behandling av ytre sykdommer som hudsykdommer og sår. Noen har også forsket på at kobber kan være nyttig ved indre sykdommer, som hjertesykdommer, kreft, anemi og revmatoid artritt. Det brukes også til å forbedre blodsirkulasjonen, for å da å øke den generelle fysiske energien og for å avgifte kroppen som kan føre til en generell bedre helse.

 

Hvordan klarer kobber dette?

Det plasseres rett og slett ved siden av huden, den beroliger da smerter ved sykdommer som revmatisme, leddgikt og andre betennelser problemer. Dette skjer fordi kobber gir kroppen god blodsirkulasjon og bedre blodgjennomstrømning som kan dempe smerter. 


Hva er det som faktisk er påvist at kobber kan gjøre?

   1. Holder huden din ung og elastisk.

      Studier viser at nærkontakt med kobber gir effekt i form av å redusere aldring, ved da å minske rynker og føre til en generell bedre trivsel for huden din. Dette skjer ved at kroppen din produserer mer colagen når kobber er til stede. Dette holder huden din ung og elastisk.

        2. Forhindrer spredning av farlige sykdommer.

           Det påvises at kobber er antibakteriell ved at den eliminerer E. coli gjennom nærkontakt. Kobber har en antibakteriell effekt som eliminerer og nøytraliserer områder hvor det er til stede. Derfor er kobber brukt mye på sykehus og i operasjonsstuer i dag.

              3. Kobber renser vann for dødelige og skadelige bakterier.

                 Nylig har det blitt påvist at ved å lagre vann i kobbe flasker over korte perioder, så renser kobber vann helt naturlig. Kobber nøytraliserer dødelige og skadelige bakterier som befinner seg i vannet.

                  

                  Dette er kun noen få eksempler som studier viser til. 

                   

                  Kobber har en lang rekke med hemmeligheter som er historisk dokumentert over hele verden, i alle slags kulturer og blitt praktisert og brukt i nesten 10 tusen år.

                  Vi anbefaler deg å se på kolleksjonen vår, som er ledende innen kobber design i Skandinavia.  Trykk her for å se mer.

                   

                   

                  Nyere Artikler →                  Legg til kommentar

                  Kommentarer må bli godkjent før de er publisert