Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

Slik argumenterer lampegiganter for å selge uekte kobber produkter

Lagt til

Pga denne artikkelen kan bli lang, så finnes det interne lenker til de forskjellige delene av siden for å gjøre lesingen lettere å navigere:

En taklampe har blitt til det dominante fokus punktet i hjemmet og kan gjøre alt fra å definere stilen og design på kjøkkenet/over kjøkkenbordet, i stuen/over stuebordet, til å skape en energifydlig feng shui atmosphere som skaper mer velvære og gir kroppen mer energi. Dette er nøyaktig det kobber lamper gjør.

Blitt Lurt av Kobber Lamper i Kobber farge?

Det er svært få som leverer ekte kobber lamper på markedet i dag. Argumentet lampe gigantene tar angående å ikke levere lamper i ekte kobber er følgende: De velger å ikke selge pga den tidskrevende behandlingen kobber må gjennom og for å gi deg kunden et billigere alternativ. 

Vil du gå Glipp av Følelsen Ekte Kobber gir?

Du mister muligheten til å se og kjenne følelsen av hvordan kobberet oppfører seg når den endrer seg og blir en helt ny lampe, kulere enn da du kjøpte den! Bildet under illustrerer hvordan kobber lamper kan utvikle seg over tid, ved at den tidskrevende oksidasjons prossesen endrer fargen på kobber lamper til en nydelig grønn/turkis variant.

Se vårt utvalg av kobber lamper her.

Velg å Ikke Behandle Kobber Lamper

Det kan ta opptil 20 år for at kobber mister dens petina rosa kobber utsennede. Å pusse kobberet slik at det skinner som dagen du kjøpte kobber lampen kan gjøres raskt ved å bruke en av våres beste tips for pussing av kobber. Dette innebærer blant annet så enkelt som å skjære en sitron i 2 også gni lampen med den.

Våre ekte kobber lamper kommer rett fra orienten, er inspirert av marokkansk rustikk kobber lampe design og stil. Hver og en er håndlaget og gjennomboret for hånd med tradisjonelle teknikker i tidløs design. 

De promoterer ro og avslappet stemning i hjemmet i både utforming og belysning. Bli avslappet av de dansende skyggene som kler de omkringliggende overflatene til våre kobber lamper og lykter. 


Lampene gir den ekte rustikk kobber lampe følelsen der metallet lever, puster og kan endre seg over tid. Du velger selv om den skal beholde den rosa patina stilen ved å behandle den engang i 10 året eller la den bli en nydelig rustikk variant på den mest naturlige måten, ved å la den henge. 

Promoterer Ro i Hjemmet med Kobber

Alle våre lamper kaster nydelige skygge mønster som utstråler en energi av ro og avslapping. Bruker du en klar pære i lampene vil kobber lampen kaste vakre skygge mønstre som svinger på overflater rundt der du plasserer den. Hvor enn du ønsker å skape det marokkanske, rustikk inntrykket.

Sett prikken over i'en i ditt neste interiør prosjekt ved å kjenne på det selv. Se våres utvalg av kobber lamper.

Naturlige Varianter av Kobber Lamper vi tilbyr

Naturlig Mørk Kobber Lamper 

  • Kobber er et levende materiale som puster og eldres med tid, vi behandler den ved å kjemisk oksidere lampen for å gi en helt naturlig mørk sort/svart farge som er helt unik fra malt sort farge.

    

   oksidert kobber lamper

    

    Kobber Lamper dekket med Ekte Sølv

     • Kobber lampen er dekket med et tynt lag ekte sterling sølv, der lampen sin vekt er 10% ekte sølv! Les mer om Sterling Sølv.

       Ekte kobber lamper

        

        Kobber Lamper i rustikk, ekte kobber fargen vi alle elsker

         • Vi er en av de få som leverer ekte kobber lamper og produkter som virkelig er kobberikke en lampe dekket med kobber farge for å se ut som kobber lamper. Det kan ikke sammenlignes i måneskinn. 

          

         Merk! Lampe gigantene tilbyr sjeldent ekte kobber lamper i katalogene deres, dette er pga kobber materialet er dyrere enn andre metaller som aluminium.

         Velg et Gjenglemt Metal fra Våre Forfedre

         Vi velger å levere det gjenglemte edle metallet brukt siden tidenes morgen da menneske gikk fra stein alder til metal alder tilbake til folket. Ryktet å gi bedre helse til de som måtte eie materialet i over 1000 år, og nå har forskningen endelig fanget ryktene. Forskning viser at det er sunt å og bra for for helsen å være i kontakt med kobber daglig.

         Les mer om fordelene med kobber og kobber lamper her. 

         Feng shui ditt hjem med et naturlig produkt som er skapt for å fange blikket, skaper en deilig stemning og gir inntrykk av marokkansk/orientalsk rustikk stil.

         Se vår kolleksjon av kobber lamper og kobber dekor her!

         ← Eldre Artikler Nyere Artikler →         Legg til kommentar

         Kommentarer må bli godkjent før de er publisert