Kobber er kjent for å promotere god energi, sunnere livstil og bedre helse

Beskytt deg mot skadelig stråling mens du forlenger batteriets levetid

Lagt til

 

Revolutionerende EMF-stickers

Beskytt deg mot skadelig stråling mens du forlenger batteriets levetid

Hva er EMF (Elektromagnetisk stråling)?

EMF (Elektromagnetisk stråling) er stråling som utgis av elektriske og elektroniske enheter som kan være skadelig for helsen vår hvis man utsettes for høye nivåer over tid.

Symptomer:

1. Hodepine

2. Trøtthet

3. Søvnproblemer

4 Fordøyelse problemer

5 Humørsvingninger

 

Reduserer eksponeringen ved bruk av våre klistremerker

EMF-stickers er ikke ment å være en erstatning for å redusere eksponeringen for elektromagnetisk stråling, men heller et supplement. De hjelper med å beskytte kroppen din mot de skadelige effektene av elektromagnetisk stråling. Disse klistremerkene kan plasseres på mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner, trådløse rutere og andre enheter som sender ut elektromagnetisk stråling.

 

Hva er EMF-Klistremerker laget av?

EMF-stickers er laget av spesielle materialer som kan absorbere og overføre elektromagnetisk stråling. De reduserer strålingen som trenger inn i hjernen din med opptil 96,43%.

Dette kan hjelpe deg med å redusere risikoen for skader som kan være forårsaket av elektromagnetisk stråling, som hodepine, tretthet, søvnproblemer og andre helseproblemer.

Kan forlenge levetiden på batteriene dine!

Det er også viktig å nevne at EMF-stickers kan bidra til å forlenge levetiden til batteriene dine. De kan øke lade- og standby-tiden, noe som kan spare deg for tid og penger på lang sikt. I tillegg kan de bidra til å forbedre kvaliteten på ladingen, noe som kan være nyttig for deg som ofte bruker enheter som trenger å lades ofte.

Hvordan fungerer den?

EMF-stickers er også enkel å bruke. De kan enkelt plasseres på enhetene dine ved hjelp av et klistremerke. Det er ingen spesielle instruksjoner eller verktøy som trengs for å bruke dem. De kan også enkelt fjernes når du ikke lenger ønsker å bruke dem.

Vår anbefaling

Vi anbefaler at du bruker EMF-stickers på alle enhetene dine som sender ut elektromagnetisk stråling, for å beskytte deg selv og din familie mot skadelige effekter. Disse klistremerker er en enkel og rimelig måte å redusere eksponeringen for elektromagnetisk stråling på. De er også et godt valg for deg som ønsker å øke levetiden til batteriene dine og forbedre kvaliteten på ladingen.

Beskytt deg selv og din familie!

Så hvis du vil beskytte deg selv og din familie mot skadelige effekter av elektromagnetisk stråling, kan EMF-stickers være et godt valg for deg. De er enkel å bruke, rimelige og kan bidra til å forbedre helsen din og forlenge levetiden til batteriene dine. Besøk vår nettside for å lære mer om de forskjellige alternativene vi tilbyr og finne det beste valget for deg og dine behov.

Annen info

Våre EMF-stickers er laget av spesielle materialer som kan absorbere og overføre elektromagnetisk stråling, noe som reduserer påvirkningen på hjernen din med opptil 96,43%. De kan også forlenge levetiden til batteriene dine med opptil to eller tre ganger, redusere lade- og ventetiden, og øke samtaletiden.

Det er viktig å merke seg at EMF-stickers ikke er et mirakelmiddel, og at det fortsatt er viktig å redusere eksponeringen din for elektromagnetisk stråling på andre måter, for eksempel ved å holde enhetene dine borte fra hodet og kroppen din når du bruker dem. Men ved å bruke EMF-stickers i tillegg til å ta andre forholdsregler, kan du bidra til å beskytte din helse og forbedre din generelle velvære.

Så hvis du er bekymret for helsen din og vil gjøre det du kan for å beskytte deg mot skadelige effekter av elektromagnetisk stråling, kan EMF-stickers være et verdifullt tillegg til din helse og velvære rutine. Sjekk ut vår nettside for å lære mer om de forskjellige alternativene vi tilbyr og for å bestille dine egne EMF-stickers i dag.

Våre nye EMF stickers er i butikk og klare for å bli brukt for å redde alle de som er sensitive mot frekvenser fra telefoner, datamaskiner og annet.

Se klistremerkene her!

← Eldre Artikler Nyere Artikler →Legg til kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de er publisert